fbpx

Iets meer over mieren

september 24, 2018

Beginnen met mieren? Leuk om te vermelden is dat mieren erg sociaal zijn. Mieren hebben twee magen, 1 voor hunzelf en 1 voor andere mieren, om deze ook in voedsel te voorzien dat ze verzameld hebben. Mieren werken onwijs goed samen wat ze leuk maakt te bekijken. Er zijn vele duizenden soorten mieren op de wereld en vrijwel overal ter wereld komen mieren voor. 25 of minder mieren zijn te houden in een reageerbuis met een beetje suikerwater en afgesloten door wat watten. Alles groter verijst een verblijf. Het grootste deel van een mierenboerderij, en dan vooral het hol, moet donker zijn. De meeste mieren zijn met normaal water, suikerwater en kleine insecten al gevoed. Verschillende mieren hebben behoefte aan verschillende temperaturen en vochtigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *